Comunicat oficial al clubului Olympic RFH referitor la comportamentele violente nesancționate din sălile de handbal
22 octombrie 2022
Patrick, fiul Valeriei Motogna luptă cu leucemia. Donează și tu pentru Patrick!
19 ianuarie 2023
Comunicat oficial al clubului Olympic RFH referitor la comportamentele violente nesancționate din sălile de handbal
22 octombrie 2022
Patrick, fiul Valeriei Motogna luptă cu leucemia. Donează și tu pentru Patrick!
19 ianuarie 2023

Olympic Business Cup 2023 – primul eveniment sportiv corporate de handbal

OLYMPIC BUSINESS CUP – Connecting people & communities

Pe data de 14 ianuarie 2023 clubul Olympic RFH va organiza, in premiera, un turneu de handbal corporate la care vor participa echipele companiilor care sprijina proiectul Olympic. Competitia va avea loc in Sala Sporturilor de la Judecatoria Buftea si va aduna la start 8 echipe, echipe ale companiilor private implicate in proiectul Olympic carora li se alatura echipa Primariei Orasului Buftea, partener institutional al clubului Olympic RFH.

Olympic Business Cup este evenimentul sportiv prin care clubul Olympic RFH ii va aduce impreuna, pe terenul de handbal, pe toti cei care sunt alaturi de proiectul nostru, implicandu-se in cresterea sanatoasa a sportului destinat copiilor si juniorilor. Olympic Business Cup reprezinta ocazia perfecta de a parasi spatiul de lucru din cadrul companiei si de a deveni, la propriu, parte a proiectului nostru sportiv. In acelasi timp, evenimentul va fi contextul ideal de a implica partenerii clubului intr-o activitate de teambuilding, in care antrenam abilitati precum lucrul in echipa, comunicarea in cadrul grupului, determinarea, dorinta de succes si nevoia de autodepasire. Pe rand, contabili, manageri, economisti, IT-isti, ingineri si alti specialisti in diverse domenii vor abandona tinuta „office” in favoarea celei sport. Fiecare companie se va prezenta cu o echipa mixta, formata din 10-16 sportivi, fiind coordonata de pe margine de un manager tehnic.

Echipele participante vor fi distribuite in doua grupe, urmand a se juca in sistem „fiecare cu fiecare”, primele doua echipe din fiecare grupa, calificandu-se in Final 4-ul competitiei.

Echipele de pe locurile II si III vor avea sansa de a pleca de la sala cu cupa aferenta pozitiei pe care au terminat competitia, in timp ce invingatoarea din finala va ridica deasupra capului Trofeul Business Cup, care va trona cu mandrie in sala de meetinguri a companiei.

Echipele inscrise la prima editie a Olympic Business Cup sunt:

  1. Bestal
  2. Primaria Orasului Buftea
  3. Miras
  4. Anritsu Solutions Romania
  5. Euroanswer
  6. Intersport Romania
  7. DM Expres
  8. Contabilul Tau

Detalii Olympic Business Cup:

Data: 14 ianuarie 2023

Locatia: Buftea, Sala Sporturilor

Dress code: Tricou, sort, pantofi sport

Te asteptam si pe tine in comunitatea olimpica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *