Horia Tecău: Pentru a ridica nivelul sportului romanesc ar trebui sa facem din sport o prioritate nationala, investind in infrastructura, educatie si pregatirea specialistilor
31 august 2020
Final de sezon in handbalul feminin. SCM Ramnicu Valcea castiga Cupa Romaniei Fan Courier
7 septembrie 2020
Horia Tecău: Pentru a ridica nivelul sportului romanesc ar trebui sa facem din sport o prioritate nationala, investind in infrastructura, educatie si pregatirea specialistilor
31 august 2020
Final de sezon in handbalul feminin. SCM Ramnicu Valcea castiga Cupa Romaniei Fan Courier
7 septembrie 2020

Am lansat Olympic Junior Plus – programul de sustinere a viitorilor campioni

Sportul a devenit o industrie, in care toti factorii implicati isi propun sa castige: sportivii vor rezultate exceptionale, iar sponsorii doresc sa isi largeasca aria de expunere, pentru a-si creste vizibilitatea la nivel comercial. Performanta sportiva devine astfel rezultatul modului in care se conjuga talentul si efortul sportivului cu nivelul investitiilor financiare, pe care acesta le are in spate. In tot acest context, lumea sportului si mediul de afaceri pot face echipa pe termen lung, pentru a oferi astfel copiilor sansa de a deveni viitori campioni.

Pentru a se dezvolta in directia unor performante autentice, segmentul juvenil are nevoie de sustinere financiara. Astfel, am lansat programul Olympic Junior Plus, program prin care dezvoltam o comunitate puternica in jurul sportului pentru copii, punand in valoare si promovand valorile comune ale tuturor celor implicati.

De ce te-ai inscrie in comunitatea olimpica?

In primul rand, pentru ca legislatia o permite. Chiar daca nu ne bucuram de o legislatie care sa faciliteze investitiile in sport, aceasta ofera totusi companiilor optiunea de a distribui o parte din profit catre asociatiile sportive, acceptand deducerea sumelor acordate sub forma de sponsorizare, din impozitul pe profit. Sponsorizarile pot asigura suportul financiar necesar sustinerii activitatii unui club sportiv, fiind distribuite catre fondul de salarii, achizitii, suport logistic, marketing etc.

In Plus, dincolo de cifre si date cu caracter financiar, implicandu-te in finantarea unui club sportiv de copii si juniori, vei avea satisfactia de a face ceva pentru comunitate, de a participa activ la dezvoltarea unui proiect de viitor, de a te simti implicat in viata clubului si de a te mandri odata cu sportivii, cu realizarile acestora.

Ce beneficii ai intrand in comunitatea olimpica?

  1. In primul rand, vei asigura asocierea imaginii companiei pe care o reprezinti cu un proiect curat, orientat catre dezvoltarea sanatoasa a tinerilor sportivi, implicati in programele Olympic RFH. Alaturandu-te unui astfel de proiect vei avea satisfactia de a fi parte dintr-un program destinat educarii si formarii sportive a copiilor, contribuind astfel la dezvoltarea sanatoase a acestora.
  2. Prin branduirea materialelor de promovare a clubului, vei beneficia de expunere, atat in mediul offline cat si online. Elementele de identitate ale companiei tale vor fi purtate cu mandrie pe kitul de joc si de antrenament de catre sportivii nostri, iar actiunile sau campaniile de marketing ale companiei partenere vor fi promovate atat pe site-ul, cat si pe retelele de socializare ale clubului.
  3. Vei avea ocazia de a organiza, impreuna cu copiii de la Olympic, actiuni si campanii de responsabilizare sociala, despre care atat publicul tinta al companiei, cat si iubitorii de sport vor fi informati.
  4. Prin finantarea clubului, vei deveni membru al programului Olympic Junior Plus, iar in baza cardului nominal de membru vei putea oferi sansa unui copil sa practice handbal pe durata a 365 de zile, in cadrul programului Joy & Fun; poate fi vorba despre propriul copil sau il poti oferi unei persoane apropiate, care isi doreste sa se bucure de practicarea unui sport, intr-o comunitate prietenoasa.
  5. Pentru ca sportul implica interactiune intre oameni, anual vom organiza Olympic Sport Business Summit, unde vei fi invitat alaturi de toti membrii implicati in cadrul programului Olympic Junior Plus. Aici vei putea cunoaste potentiali parteneri de afaceri, manati de aceeasi pasiune pentru sport, alaturi de care poti dezvolta relatii de afaceri.

Impreuna putem genera schimbarea in jurul nostru. Daca argumentele noastre te-au convins, te asteptam alaturi de noi, pentru a construi o comunitate sanatoasa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *