Asociatia Club Sportiv Olympic RFH este un proiect ambitios care a luat nastere la initiativa fostei handbaliste, Ramona Farcau. Prin acest proiect ne propunem sa oferim o alternativa serioasa, in vederea dezvoltarii armonioase a copiilor, promovand conceptul de educatie prin sport.

Proiectul se adreseaza copiilor plini de energie, pasionati de sport, dornici sa se integreze intr-un colectiv prietenos, in cadrul caruia vor descoperi mereu lucruri noi. Dincolo de bucuria practicarii jocului de handbal, copiii vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personala, activitati de teambuilding, menite sa le modeleze personalitatea. Ne propunem sa contribuim la formarea si pregatirea copilului, atat in planul dezvoltarii sportive, cat si in planul reusitei personale.

Proiectul de fata se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani, baieti si fete deopotriva.

Prin clubul sportiv OLYMPIC RFH ne propunem sa initiem copiii pasionati de sport in tainele handbalului, dar si sa le oferim acestora educatia sportiva necesara, astfel incat sa fie pregatiti pentru reusita in viata. Dragi parinti, luați-va copiii de mana si veniți cu ei la sala!

Ramona Farcau

Informatii utile

Abonamentul include

 • 12 sesiuni de antrenament pe luna
 • Pregatire psihologica
 • Dezvoltare personala / team building
 • Suport tehnic pentru antrenament
 • Echipament personalizat
 • Sesiuni de comunicare cu parintii

Ce este necesar

 • Pentru inscrierea copilului este necesara prezentarea unei adeverinte eliberate de medicul de familie, prin care se mentioneaza faptul ca persoana este apta pentru practicarea sportului.

Cum procedam

 • Abonamentul se achita in avans, pentru o perioada de o luna. Valoarea abonamentului este de 350 lei / luna.
 • Abonamentul este valabil pentru o perioada de cel putin 6 luni, pentru a beneficia de pachetul complet de servicii.
 • Plata se face prin virament bancar in contul ASC Olympic RFH.

Unde ne desfasuram activitatea

 • Activitatile se vor desfasura in cadrul salii de sport a Scolii Gimnaziale 195 – Hamburg, in incinta parcului IOR, sector 3, Bucuresti si la Sala Sporturilor de la Judecatorie, in Buftea.
 • Durata sesiunilor este de 60-90 minute: luni, marti, joi – Bucuresti; marti, joi, vineri – Buftea


FORMULAR DE INSCRIERE

  Date parinti

  Nume prenume tata:*

  Nume prenume mama*

  Domiciliu/adresa de corespondenta*

  Telefon*

  E-mail*

  Date copil

  Nume prenume*

  Data nasterii*

  Inaltime*

  Greutate*

  Institutie de invatamant*

   

  Locație:

  București - Școala HamburgBuftea - Olympic Nord

  Subsemnatul [...], in calitate de parinte declar pe propria răspundere că fiul/ fiica mea este apt/a pentru sport (conform adeverinței medicale anexate) și că nu sufera de boli ale sistemului nervos, boli psihice grave, boli de inimă sau de alte afecțiuni care implică riscuri pentru sănătate în cazul depunerii de efort fizic susținut și/sau intens. Încălcarea acestui angajament exonerează Asociația Club Sportiv Olympic RFH de orice responsabilitate.

  De asemenea, declar ca inteleg sa îl instruiesc pe copilul meu să coopereze și să respecte toate instrucțiunile si toate normele de conduita publica, in cadrul activitatilor desfasurate de ACS Olympic RFH.

  In calitate de parinte acord dreptul irevocabil și nerestricționat reprezentanţilor ACS Olympic RFH de a folosi, reproduce și publica fotografiile sau materialele video ale copilului meu, din timpul activitatilor desfasurate, in cadrul programului de lucru, inclusiv imaginea acestuia și asocierea cu publicațiile, pagina web sau de facebook ale ACS Olympic RFH, fara nicio pretentie, de orice natură, în legătură cu utilizarea materialelor mai sus menționate.

  Semnatar (parinte)

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

   

  Toate informațiile și datele personale furnizate prin acest formular vor fi tratate ca informații confidențiale, neputând fi transmise către terți fără acordul explicit al semnatarilor.