Vlad Teodorescu

Web Developer


Bogdan Scutaru

Avocat


Daniel Rucareanu

Editor


Sabin Malisevschi

Media Specialist20

Ani de experiență

237

Conferințe și workshop-uri

786

Sportivi consiliați

147

Medalii și trofee

Pentru că în zilele noastre sportul insemnă mai mult decat rivalitatea dintre doi sau mai multi sportivi, devenind un business dependent de valorile care se află în spatele acestuia, am inţeles sa sustinem performanţa, prin crearea unui concept unitar, care sa pună în valoare potenţialul sportiv.

RFH Sports & Management s-a născut din dorința de a deveni o alternativă în dezvoltarea sportului, atât la nivelul disciplinelor individuale, cât și la nivelul sporturilor de echipă. Obiectivele noastre sunt strâns legate de punerea în valoare a potențialului sportivilor și de orientare a acestora, în direcția atingerii excelenței.

Credem în performanţă, în resursele și perspectivele sportului, dar mai ales în drumul firescului și în tot acest context, considerăm că gestionarea corectă a resurselor sportivului reprezintă unul dintre factorii decisivi în obținerea succesului.

RFH Sports & Management este o companie ce oferă servicii integrate de suport și management sportiv ce își propune să contribuie la îmbunătățirea calității sportului, adresându-se deopotrivă atât sportivilor, cât și cluburilor sportive, care își doresc să ajungă și să se mențină în elită.

Pașii pe care îi facem urmează direcția unor succese stabile, care să ofere satisfacții sportivilor, atât în prezent, cât și în viitor. Îndrăznim să privim spre viitor cu optimism, tocmai pentru că știm că atunci când faci lucrurile cu pasiune, având o viziune corectă, succesul devine consecința tuturor demersurilor întreprinse.