Adin Cojocaru, Președinte FRV:”Sportivii români trebuie să joace pentru a crește nivelul sportului românesc.”
7 ianuarie 2024
Handbalista Ioana Vartolomei s-a transferat de la LPS Vaslui la Olympic RFH
19 ianuarie 2024
Adin Cojocaru, Președinte FRV:”Sportivii români trebuie să joace pentru a crește nivelul sportului românesc.”
7 ianuarie 2024
Handbalista Ioana Vartolomei s-a transferat de la LPS Vaslui la Olympic RFH
19 ianuarie 2024

Unde poți duce copilul la handbal în Sectorul 4? ACS Olympic RFH își desfășoară activitatea în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 113.

ACS OLYMPIC RFH, clubul manageriat de Ramona Farcau si infiintat in urma cu 5 ani a inaugurat o noua locatie de antrenament, unde copiii pot deprinde tainele handbalului.

Scoala Gimnaziala nr.113 este noua casa a panterelor de la Olympic, clubul ajungand astfel la trei locatii in care isi desfasoara activitatea. Dupa Scoala Gimnaziala „Hamburg” nr 195 ( Sector 3), prima locatie in care sportivii de la Olympic si-au inceput activitatea si Sala Sporturilor din Buftea, acolo unde clubul disputa meciurile din competitiile nationale oficiale, sala de sport din cadrul Scolii Gimnaziale nr. 113 din Str. Parincea nr.4, sector 4, Bucuresti, va fi locul unde parintii din Sectorul 4 isi pot aduce copiii la initiere in handbal. Aici sunt asteptati copiii cu varste intre 6-10 ani, fete si baieti deopotriva, pentru a intra sub indrumarea antrenoarei Alexandra Carasol.

Antrenamentele se desfasoara in cadrul salii de sport, in zilele de miercuri si vineri, incepand cu ora 18.00.

Pentru informatii si inscrieri puteti suna la 0744.806.666 (Ramona Farcau) sau la 0763.404.058 ( Alexandra Carasol) sau puteti trimite un email la contact@rfhsport.ro.

Clubul ACS Olympic RFH are in prezent aproximativ 150 de sportivi inscrisi in programele de pregatire, dintre care aproximativ 100 participa in competitiile oficiale, acolo unde clubul este inscris cu 6 echipe, pe categoriile juniori 4, juniori 3 si juniori 2, fete si baieti.

„Extinderea activitatii si in Sectorul 4 – Bucuresti face parte din strategia clubului, intrat in al saselea an de activitate. In toata aceasta perioada am crescut organic, ajungand la aproximativ 150 de sportivi inscrisi in programele de pregatire ale clubului Olympic. Pentru a asigura o crestere sanatoasa a proiectului, in acord cu nevoile copiilor de a face sport, am considerat absolut necesar sa ne extindem activitatea in acele zone in care exista interes si pasiune pentru sport, iar zona de sud a Bucurestiului ofera numeroase perspective in acest sens. Asadar, dragi parinti, luati-va copiii de mana si aduceti-i la handbal. Ne gasiti in cadrul Scolii Gimnaziale nr. 113, din Sectorul 4.” a declarat Ramona Farcau, Presedinte ACS Olympic RFH

ACS OLYMPIC RFH
Acelasi spirit. O echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *