Unde poți duce copilul la handbal în Sectorul 4? ACS Olympic RFH își desfășoară activitatea în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 113.
9 ianuarie 2024
Punct…și de la capat
9 februarie 2024
Unde poți duce copilul la handbal în Sectorul 4? ACS Olympic RFH își desfășoară activitatea în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 113.
9 ianuarie 2024
Punct…și de la capat
9 februarie 2024

Handbalista Ioana Vartolomei s-a transferat de la LPS Vaslui la Olympic RFH

Handbalista Ioana Vartolomei, sportiva formata in cadrul clubului LPS Vaslui se alatura panterelor de la Olympic RFH, urmand sa evolueze pentru echipa de junioare 2 a clubului Olympic. Nascuta in 2008, Ioana a fost legitimata doar in cadrul clubului LPS Vaslui, fiind pregatita de Gabriel Chirila, profesor in cadrul LPS Vaslui. Ioana a ales, impreuna cu familia, sa schimbe clubul si totodata si mediul, urmand sa isi continue cariera la clubul din Buftea. In decembrie, Ioana a participat, cu acordul clubului LPS Vaslui, la un turneu amical unde a evoluat pentru clubul Olympic, lasand o impresie excelenta, atat din punct de vedere sportiv, cat si uman.

„Ioana a participat alaturi de clubul nostru la un turneu amical, unde s-a implicat, s-a adaptat si s-a integrat perfect in colectivul Olympic. Cu aceasta ocazie am descoperit o persoana ambitioasa, luptatoare si educata, ce corespunde profilului de sportiv pe care il crestem in cadrul clubului nostru. Astfel, am considerat oportuna venirea sa la Olympic. Apreciem toate eforturile depuse de Ioana si de familia sa si suntem convinsi ca Ioana se va simti la Buftea ca acasa. In acelasi timp, dorim sa le multumim atat domnului Gabriel Chirila pentru toate eforturile depuse in formarea si educarea Ioanei, ca sportiv, cat si conducerii Liceului cu Program Sportiv Vaslui, pentru intelegerea si buna colaborare de care au dat dovada in realizarea acestui transfer.” a declarat Ramona Farcau, Presedinte ACS Olympic RFH

„Mi-am dorit sa ma alatur acestui proiect sanatos si le multumesc Ramonei si lui Andy pentru increderea acordata si pentru oportunitatea de a deveni parte din proiectul Olympic. Pentru mine este un pas important in cariera sportiva si totodata o schimbare majora in viata personala. Voi pleca de acasa, voi schimba mediul, scoala si voi lua totul capat, pentru a-mi urma pasiunea pentru handbal, dar in viata daca nu iti asumi riscuri nu reusesti. Imi doresc sa ii fi putut multumi personal domnului profesor Sorin Onofrei, care din pacate nu mai este printre noi, dar sunt convinsa ca de acolo sus este mandru de mine. Dumnealui m-a invatat sa iubesc handbalul si sa lupt pentru visul meu. Totodata ii multumesc domnului profesor Gabriel Chirila pentru sprijinul acordat in ultimii ani, precum si fostelor mele colege, alaturi de care am petrecut momente minunate la Vaslui. Sunt fericita ca am facut trecerea la Olympic si abia astept primul meci oficial, in sala de la Buftea, unde am vazut ca este o atmosfera extraordinara.” a declarat Ioana Vartolomei, la semnarea transferului de la LPS Vaslui la Olympic RFH

Bine ai venit in familia OLYMPIC, Ioana!

IOANA VARTOLOMEI
Data nasterii: 21 decembrie 2008
Post: Inter, Centru
Echipament: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *