Dopajul din sportul romanesc, o practica demascata de nevoia de expunere.
10 iunie 2020
Unde sunteti domnilor presedinti? Cand repornim sportul?
12 iunie 2020
Dopajul din sportul romanesc, o practica demascata de nevoia de expunere.
10 iunie 2020
Unde sunteti domnilor presedinti? Cand repornim sportul?
12 iunie 2020

RFH Sports & Management devine partener Johan Cruyff Institute

RFH Sports & Management si Johan Cruyff Institute au semnat un parteneriat, in sprijul dezvoltarii sportului. RFH Sports & Management devine astfel primul partener regional din Romania al prestigiosului institut.

Parteneriatul cu Johan Cruyff Institute redefineste conceptul de educatie prin sport, la care am aderat inca din prima zi de activitate, tinand cont de  valorile autentice ale performantei sportive, dupa care crestem sportivii cu care lucram. Prin programele si actiunile organizate in parteneriat cu Johan Cruyff Institute ne propunem sa contribuim la dezvoltarea sportului, atat la nivel social, cat si la nivel managerial. In baza parteneriatului, vom promova actiunile Institutului Johan Cruyff , vom organiza programe de internship pentru cursantii din cadrul programelor demarate in cadrul Institutului si vom participa, prin reprezentantii companiei, la cursurile din cadrul Institutului.

Johan Cruyff Institute a fost fondat la initiativa fostului mare jucator si manager, Johan Cruyff, din dorinta de a extinde aria de cunoastere si valorificare a resurselor sportului de performanta. Johan Cruyff ramane una dintre cele mai inteligente si inovatoare personalitati din istoria sportului, remarcandu-se prin viziunea sa holistica, asupra jocului de fotbal.

„Suntem onorati sa devenim parteneri ai Johan Cruyff Institute si privim cu incredere spre viitor. Am convingerea ca putem face lucruri minunate, in sprijinul unei dezvoltarii sanatoase a sportului si in Romania.” a declarat Ramona Farcau, General Manager RFH Sports & Management

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *