Unde îi ducem pe copii să practice sport?
7 iulie 2019
Jurnalul “panterelor“: De la primul cantonament la prima pizza gătită-n echipă
30 iulie 2019
Unde îi ducem pe copii să practice sport?
7 iulie 2019
Jurnalul “panterelor“: De la primul cantonament la prima pizza gătită-n echipă
30 iulie 2019

Newsletter luna IUNIE

Luna iunie a fost una de tranzitie, intre sezonul competitional proaspat incheiat si noul sezon, care sta sa inceapa. Micile pantere de la Olympic au continuat seria turneelor amicale, pregatindu-se, in acelasi timp, pentru cantonamentul de vara, Tudor Dorobantu a tras din greu, antrenandu-se pentru Cupa Mondiala, din Macedonia, Alexandra Badea s-a relaxat cu gandul la sezonul de Champions League, Paula Ungureanu s-a bucurat din plin de vacanta, unde si-a incarcat bateriile pentru o noua provocare, iar Tiberiu Subtirica a incheiat contractul cu Dacia Unirea Braila.

OLYMPIC RFH

Olympic RFH își mărește echipa!

Ne mărim echipa! În curând, echipele de minihandbal și juniori 4 ale clubului vor avea antrenor coordonator. Acesta se va ocupa de planificarea și organizarea activității echipelor de handbal si va avea ca obiectiv educarea și pregatirea sportivă a micilor handbaliști.

Vă vom dezvalui curand numele și CV-ul persoanei cooptate în proiectul Olympic. Până atunci, vă spunem că are peste 200 de meciuri în echipa națională de handbal feminin a României! „Consider ca este o provocare permanenta sa lucrezi cu copiii, iar instruirea corecta a celor mici reprezinta fundatia unei strategii sanatoase, pe termen lung. astept cu nerabdare sa ma alatur proiectului Olympic RFH” antrenor coordonator al sectiei de handbal Olympic RFH

Summer Handball Cup – Turneu Buftea ediția a 2 a

Am început luna Iunie cu turneu de minihandbal și juniori 4 care s-a desfășurat la Buftea. Invitatii noștri pentru turneul de la Buftea au fost echipele de la Handbal Grup Oltenița, club cu care Olympic RFH are deja un parteneriat solid.

Cupa Danubius editia a 5 a – 15 iunie 2019

Olympic RFH a participat pe 15 Iunie 2019 la un puternic turneu de handbal desafășurat în Sala Polivalentă Ion C. Neagu din Călărași.

Turneul, ajuns la aEste posibil ca imaginea să conÅ£ină: unul sau mai mulÅ£i oameni şi teren de baschet 5-a ediție, a avut ca participante echipele – Danubius Călărași ( J3, 4,5) ACS Piticul Fetești ( J4), Triumf Călărași ( J4, j%), CSȘ Călărași ( J4

mixt), AHC Brăila ( J3) și HC Oltenița. Meciurile au fost extrem de disputate, iar juniorii RFH au dat dovada de tărie de caracter și fair play.

Dincolo de rezultatele din teren, rămâne atitudinea de luptători a copiilor și spiritul de echipa. La un moment dat, pivotul nostru, Ruxi Ivan, este faultata și necesita intervenția asistentului medical. Timur, bravul nostru portar vine sa o ajute sa părăsească terenul. Adversarii, atrași de mirajul unui gol, repun mingea, deși asistentul medical nu părăsise terenul, Ruxi cu lacrimi in ochi, ieșea din teren, iar Timur părăsise poarta pentru a se asigura ca Ruxi poate continua jocul (după cum se poate observa și in acest cadru). Speriata de faptul ca adversarii au dat drumul la minge, iar Timur părăsise poarta, Ruxi ii spune:”Timur, ai lăsat poarta goală, fugi sa nu luam gol, ca ma descurc!”, iar Timur ii raspunde: “Ruxi, prietenii sunt mai importanți decât golurile!”
Cum sa nu-i iubești?😇
Și cum poveștile cu eroi se termina frumos, Timur a ajutat-o pe Ruxi sa iasă din teren, a revenit in poarta și a blo
Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 2 persoane, în aer libercat aruncarea adversarilor, in aplauzele celor prezenți in sala!

Tot in luna iunie, panterele de la Olympic au intrat in studio pentru a pune la cale un nou proiect, cu, despre și pentru copiii pasionați de sport. De setup s-au ocupat campionii fotografiei, Sabin Malisevschi și Vlad Teodorescu, cărora le multumim pentru răbdarea, pasiunea și implicarea de care au dat dovadă. In curând va vom oferi rezultatul acțiunii lor.

Tiberiu Subțirică și-a reziliat contractul cu Dacia Unirea Brăila, fiind foarte aproape de a începe o nouă provocare. Vom reveni curand cu noutati, referitoare la noua destinatie a jucatorului nostru.

Tudor Dorobantu

Tudor Dorobanțu a avut un program consistent în luna iunie, el participând între 15-22 iunie la un concurs de profil  în Slovenia.  Luna a continuat cu sesiuni de antrenamente în Austria ( 23-27 iunie) și un curs SIV ( pilotaj și acrobație) desfășurat în Franța ( 28-29 iunie). Pe 30 iunie, Tudor a debutat la un alt concurs desfășurat tot în Hexagon. „Una dintre competitiile la care particip anul acesta se desfasoara in Slovenia. An de an ma intorc cel putin o data, pentru ca in afara de imaginile spectaculoase pe care le intalnesc in Alpii Julieni, aici ma simt ca acasa!” ne-a marturisit Tudor

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *