Constantin Din:”Voi reorganiza handbalul românesc din temelii şi  voi repune lucrurile pe fagaşul normal.”
26 martie 2022
Generatia viitorului fata in fata cu valorile culturale nationale
28 iunie 2022
Constantin Din:”Voi reorganiza handbalul românesc din temelii şi  voi repune lucrurile pe fagaşul normal.”
26 martie 2022
Generatia viitorului fata in fata cu valorile culturale nationale
28 iunie 2022

În Buftea handbalul prinde viață

Luna iunie aduce doua evenimente sportive dedicate handbalului organizate in orasul Buftea: „Cupa Scolilor la Handbal – Buftea 2022” si „Olympic Summer Cup – 2022”. Ambele competitii sunt organizate de catre compania de management sportiv RFH Sports&Management, aceeasi care in 2017 organiza „Gala Campioanelor – Oltchim 2010”, eveniment ce avea sa readuca in Sala Traian de la Valcea echipa de aur a Oltchimului, cu ocazia retragerii din activitatea sportiva a Ramonei Farcau. Partenerul institutional al evenimentelor este Primaria Orasului Buftea.

„Cupa Scolior la Handbal – Buftea 2022” este prima competitie interscolara la handbal organizata pe plan local, in care sunt angrenati elevii scolilor gimnaziale din Buftea. Competitia va alinia la start aproximativ 130 de elevi, impartiti in opt echipe si se desfasoara pe durata a doua zile, in doua etape ce implica faza grupelor si finalele.

„Olympic Summer Cup – 2022” este evenimentul handbalistic al verii organizat in orasul Buftea, ce aduce fata in fata opt echipe de junioare III, din sapte orase. Turneul va avea loc in perioada 10-12 iunie, in sala de sport a Liceului Teoretic „Dumitru Dumitrescu”. Echipele inscrise in competitie sunt ACS Olympic RFH, CSS Ilfov, Concordia Chiajna, CSM Ploiesti, Viitorul Pantelimon, Grup Scolar Energetic Ramnicu Valcea, Pro Sport Focsani si Tonus Bucuresti. Acestea sunt distribuite in doua grupe, urmand ca primele doua clasate din fiecare grupa sa se califice mai departe, in faza semifinalelor si ulterior in cea a finalelor. Competitia este dotata cu premii speciale pentru cei mai buni sportivi. Finala evenimentului va fi transmisa pe Eurosport Romania, duminica 12 iunie 2022, incepand cu ora 16.00.

„Handbalul are nevoie de o expunere pe masura performantelor realizate de-a lungul timpului. Este timpul sa muncim, sa ne dedicam promovarii acestui sport. Am ales sa organizam aceste evenimente pentru a populariza handbalul la nivelul comunitatii locale, pentru a oferi copiilor o alternativa sanatoasa de a-si petrece timpul liber sau de a-i ajuta sa porneasca pe drumul performantei sportive. Multumim autoritatilor locale care ne-au sprijinit in organizarea acestor evenimente si partenerilor competitiei, care au inteles nevoia implicarii mediului de afaceri in sustinerea sportului pentru copii.” a declarat Ramona Farcau, presedinte ACS Olympic RFH si Executive Manager RFH Sports & Management.

Pana in prezent s-au alaturat proiectelor noastre urmatorii parteneri:

Intersport Romania

Miras International

Clinica Medicala Nutrilife

Caldo Fire

Bestal

Redis Nutritie

Chiajna Medical Center

Rompescaria

Apa plata Sevtopolis

Servicii Salubritate Bucuresti

Makeup Revolution London

ABC Instalatii

In Buftea handbalul prinde viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *