Nevoia de români
29 septembrie 2023
O picătură de normalitate în handbalul juvenil românesc
6 octombrie 2023
Nevoia de români
29 septembrie 2023
O picătură de normalitate în handbalul juvenil românesc
6 octombrie 2023

Handbalista Maria Lupu a semnat cu compania RFH Sports & Management

Handbalista Maria Lupu (15 ani), coordonatorul de joc al echipei de junioare 2 a clubului ACS Olympic, a semnat un contract cu compania RFH Sports&Management, alaturandu-se celorlalti handbalisti reprezentati de compania de management sportiv.

Nascuta pe 17 octombrie 2008, Maria a inceput handbalul la 10 ani, in cadrul clubului Olympic RFH. De atunci a crescut de la antrenament la antrenament, devenind una dintre handbalistele cu evolutii remarcabile pentru echipa Olympic RFH. Randamentul sau, preocuparea pentru handbal si viziunea asupra vietii sportive o recomanda ca fiind una dintre handbalistele de perspectiva ale Romaniei.

„Maria are toate calitatile necesare pentru a ajunge o handbalista de top. A inceput handbalul la Olympic, muncind zi de zi pentru a deveni una dintre sportivele reprezentative ale acestui club. Este serioasa si determinata, calitati pe care urmarim sa le punem in slujba evolutiei sale din punct de vedere sportiv, astfel incat sa ajunga una dintre handbalistele reprezentative ale Romaniei. Cooptarea sa in cadrul proiectului RFH Sports & Management vine in urma unei evaluari permanente, astfel incat avem convingerea ca Maria are toate perspectivele reusitei pe acest drum.” a declarat Ramona Farcau

„Ramona a fost cea care mi-a pus mingea de handal in mana, atunci cand aveam 10 ani si tot Ramona m-a indrumat si modelat, din punct de vedere sportiv si uman, fiindu-mi atat antrenor, cat si mentor. Semnarea contractului cu RFH Sports & Management ma onoreaza si este o continuare fireasca a relatiei incepute in urma cu cinci ani. Sunt fericita ca ma alatur celorlalti sportivi din cadrul proiectului RFH si imi propun ca impreuna sa dam valoare handbalului, ridicandu-ne la nivelul asteptarilor celor care iubesc acest sport.” a declarat Maria Lupu la semnarea contractului de reprezentare cu RFH Sports & Management.

Maria Lupu

Data nasterii: 07.10.2008

Club: ACS OLYMPIC RFH

Post: Centru, Inter dreapta, Inter stanga

Numar: 3

Management: RFH Sports & Management

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *