Triumful experienței in Liga 1
4 august 2020
Paradoxul Dinamo
18 august 2020
Triumful experienței in Liga 1
4 august 2020
Paradoxul Dinamo
18 august 2020

Andrei Radu este noul campion national U10

Andrei Radu este noul campion al Romaniei la tenis U10!

Ar fi putut fi o simpla postare, cu un titlu simplu si extrem de elocvent in ceea ce priveste ascensiunea micului campion, dar am ales sa scriem cateva cuvinte si despre ceea ce a stat in spatele acestui succes.

Pregatit de antrenorul Paul Franciuc, in cadrul clubului Champion, Andrei a terminat sezonul U10 in forta, castigand toate meciurile de la Campionatele Nationale Individuale U10, cu o linie de clasament impresionanta: 40 game-uri castigate si doar 4 pierdute. Proaspatul campion a trecut pe rand de Simion Cezar Stefan (4-0,4-0), Iliescu Andrei (4-0, 4-0), Tanasa Nicolas (4-0, 4-0), Preda Tudor (4-0, 4-1), pentru ca in final sa il invinga in finala pe favoritul numarul 1 al turneului, Pipie Albert (4-1, 4-2).

„Este un sentiment minunat, greu de descris in cuvinte. Sunt fericit, implinit si totodata motivat sa devin cel mai bun si la categoria U12, la care voi incepe sa joc constant. A fost o munca de echipa si as vrea sa le multumesc tuturor celor care m-au sprijinit in toata aceasta perioada.
In primul rand, doresc sa multumesc familiei mele, pentru tot sprijinul neconditionat, pe care mi l-au acordat. Ii multumesc, de asemenea, domnului Paul, pentru toate sfaturile bune si rabdarea pe care a avut-o cu mine, in cei 5 ani de cand lucram impreuna. Ii multumesc lui Andy, cel care se ocupa de pregatirea mea mentala, modelandu-mi una dintre cele mai importante arme, mentalul. Ii multumesc lui Dan Cristea pentru faptul ca ma pregateste fizic sa rezist, atat cat este nevoie ca sa castig un meci, iar in final, dar nu in ultimul rand, Ramonei, care a avut incredere ca voi reusi, promovand prin RFH Sports & Management toate eforturile care stau in spatele succesului.” a declarat plin de entuzism noul campion U10, Andrei Radu.

Felicitari Andrei!

Sa te pregatesti cu aceeasi ambitie si pasiune si sa-ti urmezi visul, continuandu-ti ascensiunea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *