Generatia viitorului fata in fata cu valorile culturale nationale
28 iunie 2022
Monica Iagăr: Educația face diferența între un sistem performant și unul eșuat. Investiți în educație dacă vreți să mai avem sport de performanță.
27 iulie 2022
Generatia viitorului fata in fata cu valorile culturale nationale
28 iunie 2022
Monica Iagăr: Educația face diferența între un sistem performant și unul eșuat. Investiți în educație dacă vreți să mai avem sport de performanță.
27 iulie 2022

Alexandra Badea, speaker motivațional la Olympic RFH: Dedicați-vă 100%, credeți în voi, iubiți ceea ce faceți și veți reuși în carieră

Intr-o atmosfera relaxata, dupa un sezon solicitant, dar plin de reusite, Alexandra Badea, jucatoarea Rapidului a venit in fata sportivilor de la Olympic RFH pentru a le vorbi acestora despre succes si provocari in cariera.

Alexandra le-a povestit panterelor despre inceputurile carierei sale, atunci cand se regasea in postura micilor handbalisti de la Olympic, despre incercarile peste care a fost nevoita sa treaca pentru a-si realiza visul de a ajunge o handbalista de succes, dar si despre principiile pe care trebuie sa le respecte un sportiv de performanta. De asemenea, le-a impartasit parte din experientele sale si le-a vorbit despre sentimentul de satisfactie pe care l-a trait atunci cand a reusit sa treaca peste obstacolele ivite in cariera. Intre timp, in sala, cu ochii mari, panterele ii sorbeau vorbele si se bucurau de fiecare poveste, pe care campioana Rapidului le-o spunea pentru a-i inspira pe drumul performantei sportive.

“La inceput, atunci cand putini credeau in mine, am primit un telefon; era Ramona, care m-a intrebat daca vreau sa fac parte din proiectul ei. Asa a inceput cea mai frumoasa perioada din cariera mea, care a culminat cu experientele traite in ultimii doi ani la Rapid. Aici am descoperit cum este sa fii cu adevarat sus, sa faci parte dintr-un colectiv dedicat si sa traiesti cele mai mari satisfactii. La Rapid mi s-a implinit visul de a deveni campioana, dupa un sezon trait la intensitate maxima.” si-a inceput Alexandra expunerea in fata panterelor de la Olympic. Apoi au curs intrebarile din partea celor mici.”Ce te-a impresionat cel mai mult in cariera?”,”De ce ti-a fost cel mai teama de-a lungul timpului?”,”Ce simti cand castigi un titlu de campion national?”,”Cine te-a sprijinit cel mai mult in cariera?”,”Ce planuri de viitor ai?”,”Cum este la echipa nationala?” si multe altele carora Alexandra le-a raspuns cu rabdare si sinceritate.

Alexandra le-a pregatit si o surpriza copiilor. Avand la ea medalia de campiona castigata la finalul sezonului recent incheiat, le-a aratat-o panterelor, spunandu-le povestea din spatele acestui succes, pentru a-i motiva.

“In cariera de sportiv este important sa iti stabilesti obiective, sa tintesti sus si sa muncesti pentru idealul tau. Ca sa reusesti trebuie sa te dedici 100%, sa crezi in tine si sa iti propui in fiecare zi sa devii mai bun decat ai fost ieri. De asemenea, trebuie sa stiti ca nu exista succes, fara obstacole. Sa nu va fie teama de acestea, apar in calea dorintelor voastre pentru a testa cat de mult va doriti ceea ce v-ati propus si trebuie tratate ca simple provocari. Credeti in voi, iubiti ceea ce faceti si veti reusi!” a fost indemnul Alexandrei adresat sportivilor de la Olympic RFH.

La final s-a lasat cu lacrimi, imbratisari si multe, multe fotografii.

Multumim, Alexandra Badea pentru sursa de inspiratie oferita sportivilor nostril! Iti tinem pumnii tie si echipei tale, in noua aventura europeana din Champions League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *