Si cu Dinamo ce ati avut?
26 mai 2020
Declinul sportului romanesc in cifre si statistici
31 mai 2020
Si cu Dinamo ce ati avut?
26 mai 2020
Declinul sportului romanesc in cifre si statistici
31 mai 2020

Alexandra Badea a semnat cu Rapid

Alexandra Badea, sportiva reprezentata de RFH Sports & Management, s-a despartit de campioana SCM Ramnicu Valcea si a semnat un contract valabil pe doi ani, cu echipa de handbal feminin a clubului Rapid. In varsta de 22 de ani, Alexandra acopera postul de extrema dreapta, a inceput handbalul la ACS Scoala 181 si este componenta a Echipei Nationale de Tineret a Romaniei.

„Rapid a fost clubul care a venit cu cea mai serioasa propunere si am tinut cont in alegerea facuta atat de faptul ca aici se doreste un proiect, ce tinteste sus, cat si de atmosfera pe care o creeaza suporterii in jurul echipei. Ma simt bine din punct de vedere fizic, mi-e dor de antrenamente, de handbal, de miza meciurilor si astept cu nerabdare sa imbrac tricoul visiniu.” a declarat plina de entuziasm Alexandra.

„Anul acesta ne propunem sa ridicam nivelul competitional, sa conturam un lot omogen si valoros, cu care, sa incheiem sezonul in primele 8 echipe ale Ligii Nationale. Un astfel de obiectiv se inscrie pe linia firescului, atunci cand iti propui sa construiesti un proiect, pe termen lung. Le urez „Bun venit!” tuturor fetelor care au sosit in familia Rapidului! Impreuna construim un vis!” a concluzionat presedintele sectiei de handbal, Bogdan Vasiliu

Foto: www.facebook.com/handbalrapidbucuresti

Daniel Rucareanu

Editor RFH Sports & Management

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *