Handbalista Janine Carasol vine in echipa RFH Sports & Management
4 februarie 2023
Handbalistul Sebastian Popescu a semnat un contract de reprezentare cu RFH Sports & Management
17 martie 2023
Handbalista Janine Carasol vine in echipa RFH Sports & Management
4 februarie 2023
Handbalistul Sebastian Popescu a semnat un contract de reprezentare cu RFH Sports & Management
17 martie 2023

Vă rugăm nu călcați semicercul, nu faceți dublu dribling și respectați regulamentele!

7 m!

O aruncare de la 7m se acorda atunci cand o sansa clara de gol este distrusa prin interventia unei persoane care nu participa la joc. O aruncare de la 7m se acorda atunci cand se intrerupe sau se distruge neregulamentar o sansa clara de gol, in orice loc, pe terenul de joc, de catre un jucator sau oficial al echipei adverse.

In ultima vreme persoane din cadrul structurilor federale au gasit de cuviinta sa intrerupa, distrugand neregulamentar, sansele de evolutie pe care clubul sportiv Olympic RFH si le-a creat in mod corect, inca din prima zi de activitate, aducand prejudicii grave clubului nostru.

Inca de la data infiintarii, clubul Olympic RFH s-a straduit sa isi creeze „sanse de gol”, prin respectarea intocmai a tuturor obligatiilor ce deriva din regulamentele si staututele AJH/AMH/FRH. In acest sens, dincolo de orice impediment ivit, clubul nostru nu a precupetit niciun efort financiar, moral, logistic, sportiv sau de orice alta natura pentru a creste in spiritul unui principiu, acela de a fi in orice situatie CORECTI. Sportivii nostri sunt crescuti in lumina acestui deziderat, al corectitudinii, al sportivitatii si al respectului. De la data la care clubul Olympic s-a infiintat si a devenit membru asociat in AMH si ulterior in FRH, odata cu dobandirea calitatii de membru, a inteles sa isi asume indeplinirea intocmai si la timp a tuturor obligatiilor ce ii revin in calitate de membru al structurilor federale. Clubul Olympic a platit la timp toate obligatiile financiare ce ii revin in calitate de membru, s-a implicat activ in promovarea onesta a handbalului si si-a respectat partenerii de competitie.

Munca si energia depusa, devotamentul si implicarea colectivului tehnic din cadrul clubului nostru trebuie respectate. Consideram ca, dincolo de statute si regulamente, principiile morale, respectul intre cluburi si intre specialistii care activeaza in arena handbalului romanesc, trebuie sa primeze dorintei de a obtine rezultate imediate si prin orice mijloace. Cheia spre succes, nu este furtul de jucatori, insusirea muncii altora ci efortul propriu si implicarea in proiecte viabile. In cazul in care antrenorii unui club doresc sa beneficieze de munca depusa in sensul formarii unor tineri jucatori de catre antrenorii altui club, transferul jucatorilor se poate face doar cu respectarea statutului Federatiei Romane de Handbal, respectiv in acord cu prevederile referitoare la regulamentul privind statutul jucatorului, nu prin ocolirea sau incalcarea acestora.

Clubul Olympic RFH isi pastreaza principiile dupa care s-a calauzit inca de la infiintare, nu va apela niciodata la practici imorale, nu va incalca regulamentele si statutele federale si va continua sa isi creasca proprii sportivi, pe care daca ii doriti, va rugam frumos sa actionati respectand regulamentele in vigoare. In baza unor principii ale eticii profesionale si ale bunului simt ar trebui sa contactati clubul formator, sa informati antrenorii, managerii sau ceilalti factori decizionali implicati in evolutia jucatorului pe care intentionati sa il transferati.

Atata timp cat clubul nostru a dat dovada de respect, atat fata de Federatia Romana de Handbal, cat si fata de celelalte cluburi sportive, pretindem ca toate drepturile nostre corelative sa fie respectate, intocmai ca oricarui alt membru asociat. Cerem public conducerii Federatiei Romane de Handbal sa opreasca umilinta la care am fost supusi in ultima perioada. Iesiti domnule presedinte si acordati 7m, sanctiune care se impune pentru incalcarea regulamentelor in materie de transferuri de jucatori. Va invitam sa aratati odata pentru totdeauna ca furtul de jucatori, falsul in documente oficiale si complicitatile in interes personal, reprezinta practici neregulamentare, pe care Federatia Romana de Handbal nu le tolereaza si ca regulamentele Federatiei Romane de Handbal sunt facute pentru a fi respectate, nu ocolite.

Va rugam respectati regulile jocului si nu calcati semicercul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *