Vă rugăm nu călcați semicercul, nu faceți dublu dribling și respectați regulamentele!
5 februarie 2023
Ionuț Ciobanu este noul team manager al clubului Olympic RFH
20 martie 2023
Vă rugăm nu călcați semicercul, nu faceți dublu dribling și respectați regulamentele!
5 februarie 2023
Ionuț Ciobanu este noul team manager al clubului Olympic RFH
20 martie 2023

Handbalistul Sebastian Popescu a semnat un contract de reprezentare cu RFH Sports & Management

Handbalistul Sebastian Popescu (15 ani), extrema stanga a echipei de juniori 2 a clubului ACS Olympic, a semnat un contract de reprezentare cu compania RFH Sports&Management, alaturandu-se celorlalti handbalisti reprezentati de compania de management sportiv.

Nascut pe 20 decembrie 2007, Sebastian a inceput handbalul la 11 ani, in cadrul clubului Olympic. De atunci a crescut de la antrenament la antrenament, devenind unul dintre handbalistii cu evolutii remarcabile pentru echipa Olympic RFH. Randamentul sau, preocuparea pentru handbal si viziunea asupra vietii sportive il recomanda ca fiind unul dintre handbalistii de perspectiva ai clubului Olympic.

„Sebi corespunde criteriilor de selectie ale companiei noastre si credem in potentialul lui. Este un sportiv preocupat, s-a maturizat mult in ultima vreme, are o abordare serioasa in tot ceea ce face, ceea ce l-a transformat intr-un handbalist de mare perspectiva. Totodata ca om Sebi este plin de viata, vesel, increzator si optimist; are o energie pozitiva pe care o poate valorifica atat in teren, cat si printre colegi, in vestiar. Suntem multumiti de felul in care a inteles sa abordeze handbalul si ii acordam toata sustinerea pentru a ajunge la cel mai inalt nivel.” Ramona Farcau – General Manager RFH Sports & Management

„Semnarea contractului cu RFH Sports & Management este o provocare pe care acceptat-o fara a sta pe ganduri. Handbalul mi-a deschis noi orizonturi, imi place ceea ce fac, ma simt minunat alaturi de colegii mei de la Olympic si am incredere in tot ceea ce fac Ramona si Andy. Alaturi de parintii mei, care ma sprijina neconditionat in tot ceea ce fac, Ramona si Andy mi-au oferit tot suportul si cred ca impreuna putem face o echipa de succes. Ca orice sportiv de performanta am visuri, pe care imi doresc sa le ating, imi propun sa ajung la cel mai inalt nivel si sa ii fac pe cei care cred in mine sa fie mandri de tot ceea ce am reusit impreuna.” a declarat Sebastian Popescu, extrema stanga ACS Olympic RFH, la semnarea contractului de reprezentare cu RFH Sports & Management, companie de management sportiv.

Bine ai venit in familia RFH, Sebi! Sa fii sanatos si sa te bucuri de tot ce e mai bun!

Sebastian Popescu

  • Data nasterii: 20.12.2007
  • Club: ACS Olympic RFH
  • Post: extrema stanga
  • Brat: drept
  • Numar echipament: 20
  • Management: RFH Sports&Management

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *