Cea mai bună națională de fotbal pe care nu o vom vedea niciodată jucând. Uimitorul caz al fotbalului surinamez.
26 septembrie 2020
Tudor Dorobantu a castigat titlul de Campion National XContest 2020
2 octombrie 2020
Cea mai bună națională de fotbal pe care nu o vom vedea niciodată jucând. Uimitorul caz al fotbalului surinamez.
26 septembrie 2020
Tudor Dorobantu a castigat titlul de Campion National XContest 2020
2 octombrie 2020

Un nou inceput la Federatia Romana de Volei. Adin Cojocaru este noul presedinte al FRV

Adin Cojocaru a fost ales astăzi președinte al Federației Române de Volei, punând capăt managementului prelungit al lui Gheorghe Vișan, cel mai longeviv președinte de federație sportivă din România în acest moment. Ședința Adunării Generale a FRV, desfășurată la Complexul Sydney 2000 de la Izvorani, a indicat clar că există dorința de a da voleiului românesc o nouă direcție și o nouă energie. Deși în competiție s-au înscris 4 candidați, votul a fost acordat doar pentru 2 dintre ei, Gheorghe Vișan (președintele în exercițiu) și Adin Cojocaru (vicepreședinte în funcție), deoarece ceilalți 2 candidați înscriși s-au retras din cursă. Vicepreședinți ai FRV vor fi Mihai Duță, antrenor principal al echipei feminine de volei a clubului Rapid București, și Oana Sârb, vicepreședinte și până la data realegerii.

La reuniunea Adunării Generale au participat 154 de membri afiliaţi. Dintre cei prezenți, 109 au votat pentru Adin Cojocaru, iar pentru Gheorghe Vișan doar 42.

Vișan a ratat un al cincilea mandat, dar voleiul românesc a primit șansa unui nou început, care ar trebui să conducă la revitalizarea acestui sport de tradiție pentru noi. Nu trebuie să uităm faptul că voleiul este unul dintre puținele sporturi de echipă (alături de handbal și de rugby) la care sportivii noștri au obținut medalii în competiții internaționale. Acesta ar trebui să fie un motiv suficient de puternic pentru a ne dori ca noua conducere a FRV să își poată pună în practică programul cu care a câștigat alegerile. Atragerea copiilor spre acest sport, crearea de condiții optime pentru realizarea unei tranziții sigure de la juniorat la seniorat, asigurarea unor condiții cât mai bune pentru loturile naționale și alcătuirea unei echipe de oameni profesioniști și dedicați la nivelul Federației sunt câteva idei din programul cu care Adin Cojocaru și colaboratorii săi au câștigat alegerile.

Mult succes, Adin Cojocaru!

 Daniel Rucareanu

Editor RFH Sport&Management

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *