Tudor Dorobantu ambasador de imagine al companiei Slavia Pharm
10 aprilie 2019
Newsletter luna MAI
10 iunie 2019
Tudor Dorobantu ambasador de imagine al companiei Slavia Pharm
10 aprilie 2019
Newsletter luna MAI
10 iunie 2019

Trupa Iris a cantat pentru micutii handbalisti de la Olympic RFH

Trupa Iris le-a făcut o surpriză placută micuților nostri handbalisti, oferindu-le experienta unui concert acustic, chiar in sala de handbal. Nelu Dumitrescu, Costi Sandu, George Costinescu, Relu Marin și Andrei Bălașa i-au incântat  pe cei mici cu trei piese, „Poți spune orice”, „Strada ta” și „Pe ape”.

Cei cinci membri ai trupei au oferit autografe copiilor, s-au fotografiat cu ei, apoi au primit din partea Ramonei Farcău eșarfe cu Iris și Olympic RFH, plus un tricou de colecție, cu numărul 44, adică anii de activitate ai celebrei trupe.

„A fost o adevărată surpriză, mai ales că nu am mai făcut niciodată asta, să cântăm la un club sportiv de juniori. Ne place și handbalul, Ramona Farcău reprezintă un etalon in sportul romanesc si este extraordinar ceea ce a realizat cu acesti copii. Am vrut să demonstrăm că rock-ul își are locul oriunde și în sport și în orice activitate. M-am bucurat foarte mult când am văzut că un copil, Vlad, i-am reținut și numele, a cântat cu noi piesa Strada ta, știa toate versurile. A fost impresionant pentru noi”, a declarat Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris.

„Pentru noi a fost o onoare să îi avem invitați, la antrenament, pe legendarii artiști de la Iris, care le-au oferit copiilor un spectacol unic live. Ne-am dorit Iris, pentru ca reprezintă un reper în muzica românească de calitate, încântându-ne cu acordurile lor de aproape jumătate de secol. În plus, vrem ca cei mici să aibă acces la modele autentice, care să îi inspire în viață!”, a completat Ramona Farcău, după ce toți copiii au solicitat ca în vacanță să meargă la un concert Iris.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *