Trupa Iris a cantat pentru micutii handbalisti de la Olympic RFH
14 aprilie 2019
Antrenor coordonator al echipelor de handbal Olympic RFH
29 iunie 2019
Trupa Iris a cantat pentru micutii handbalisti de la Olympic RFH
14 aprilie 2019
Antrenor coordonator al echipelor de handbal Olympic RFH
29 iunie 2019

Newsletter luna MAI

La sugestia voastră, a celor care urmăresc în mod constant activitatea noastră, inaugurăm secțiunea NEWSLETTER, prin intermediul căreia ne propunem să vă ținem la curent cu privire la acțiunile desfășurate de sportivii noștri și să vă comunicăm proiectele și evenimentele organizate de RFH Sports&Management și ASC Olympic RFH.

Paula Ungureanu s-a despărțit de CSM București după 3 ani de colaborare,  timp în care a câștigat 2 titluri naționale, 3 Cupe ale României și o medalie de bronz în Final Four-ul Champions League. Ea urmează să se alăture unui nou proiect, pe care îl vom comunica oficial, cât de curând. Îi urăm succes!

Paula a devenit ambasador de imagine Brotac Medical Center

Suntem încântați să anunțăm stabilirea relației de parteneriat între RFH Sports & Management și clinica Brotac Medical Center, în baza căreia marea noastră campioană, Paula Ungureanu devine ambasador de imagine al clinicii medicale. Brotac Medical Center este una dintre cele mai cunoscute clinici din domeniul serviciilor medicale ce oferă, printre altele, servicii de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, masaj cu drenaj limfatic, masaj terapeutic pentru copii, băi galvanice și ultrasunete, atât de necesare în viața unui sportiv de performanță.

„Sportul și sănătatea merg mână-n mână, așa că am acceptat cu entuziasm propunerea de a deveni ambasador de imagine al clinicii. Ca sportiv de performanță, am considerat oportună asocierea cu un brand din domeniul serviciilor medicale ce are ca obiectiv prevenirea afecțiunilor medicale și setarea stării de bine, împărtășind astfel valori comune cu cele după care m-am ghidat în intreaga carieră.” a declarat Paula Ungureanu.

Luna mai a însemnat pregătire fizică intensă pentru Tudor Dorobantu. Acesta și-a întreținut tonusul fizic cu alergări, tracțiuni, flotări, genuflexiuni și multe activități de tip cardio. Antrenamentele de zbor au avut loc în Prahova, Brașov și Argeș. Dacă ați trecut prin zonă este posibil chiar să vă fi făcut cu mâna de la înalțimi! 🙂

De asemenea, Tudor a putut fi văzut antrenându-se în parcul IOR din București, unde a pregătit “Ground Handling”, exerciții de manevrare a parapantei la sol, pentru creșterea dexterității. Finalul lunii mai l-a purtat pe Tudor la Campionatul Național de la Clopotiva, din Țara Hațegului.

Tudor Dorobantu a devenit ambasador de imagine al companiei farmaceutice SlaviaPharm

Tudor a devenit ambasador de imagine Slavia Pharm, promovând valorile și produsele companiei. Fondată în anul 1997, Slavia Pharm produce medicamente de uz uman pentru administrare orală și cutanată: OTC&RX, suplimente alimentare și produse cosmetice, respectând standardele BPF.

„Pentru un sportiv de performanță suplimentele alimentare și produsele din gama dermato sunt esențiale în atingerea succesului. Folosesc de câțiva ani produsele Slavia Pharm, fără să fi știut că într-o zi, viața ne va aduce în aceeași „echipă”. Mă onorează statutul de ambasador de imagine al companiei și voi atribui o parte din succesul obținut celor care mă sprijină, în lungul drum spre vârful ierarhiei.” ne-a mărturisit  Tudor Dorobanțu.

ALEXANDRA BADEA a devenit campioană națională cu SCM Ramnicu Vâlcea. După doi ani petrecuți la Râmnicu- Vâlcea, Alexandra Badea (Extremă dreapta -21 ani) și SCM au furnizat surpriza Ligii Florilor cucerind titlul de campioană, în dauna favoritelor de la CSM București. Alexandra va juca în Champions League în sezonul viitor, unde îi dorim să aibă parte, alături de echipa sa, de o participare cât mai lungă. Mult succes!

TIBERIU SUBTIRICA a jucat în ultimele șase meciuri disputate de echipa sa, Dacia Unirea Brăila, dovedindu-se un fotbalist polivalent. Tibi a fost folosit  în meciurile contra celor de la Petrolul Ploiești ca fundaș dreapta, iar în meciurile contra echipelor SC Mioveni,  Daco-Getica și  Farul Constanța,  fundaș central. Deși pînă în prezent a jucat  fundaș și mijlocaș lateral dreapta dar și mijlocaș central, în ultimele meciuri a fost folosit de către antrenorul Florentin Petre atât pe poziția de fundaș central, cât și fundaș stânga, în meciul cu Luceafarul Oradea. Bravo Tibi!

ACS OLYMPIC RFH

Micuții de la Olympic RFH și-au continuat antrenamentele săptămânale: s-au pregătit cu preparatorul fizic Cristian Dodan, au participat la sesiuni de pregătire mentală și s-au autodepășit la antrenamentele specifice de handbal. Pasiunea și încrederea sunt la cote maxime și așteaptă cu interes cantonamentul de vară, pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea înscrierii în competițiile oficiale. Pe 25 mai, micii noștri handbaliști au participat la un turneu amical, care devine deja traditional. Este vorba depre turneul organizat la Oltenița de catre clubul Handbal Grup Oltenita, condus de Cristina Drăgan. Echipele participante, Olympic RFH, SCM Oltenița și SC Călărași au oferit un spectacol vesel și plin de adrenalină.

Copiii de la Olympic RFH vor să devină eroi, inspirandu-se din cărțile editurii Preda Publishing

Așa cum spune și motto-ul editurii Preda Publishing, cărțile se adresează eroului din fiecare dintre noi, iar RFH Sports and Management continuă să le ofere sportivilor săi un mod de viață bazat pe o educație solidă și principii sănătoase. În acest sens, ACS Olympic RFH a semnat un parteneriat cu una dintre cele mai bune edituri din România, Preda Publishing, pentru a le oferi sportivilor din cadrul clubului posibilitatea să fie mai aproape de idolii lor, de modelele sportive pe care și le aleg în lungul drum spre performanță. De acum, copiii de la Olympic RFH vor avea bibiliotecă la sala de sport din Buftea, unde vor putea citi totul despre sportivi uriași, precum Pele, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Usain Bolt, Eddie Merckx, Jose Mourinho, Andres Iniesta, Muhammad Ali sau Michael Schumacher.

Sport si entertainment 

Trupa IRIS le-a făcut o surpriză placută micuților noștri handbaliști, oferindu-le experiența unui concert acustic, chiar în sala de handbal. Nelu Dumitrescu, Costi Sandu, George Costinescu, Relu Marin și Andrei Bălașa i-au încântat  pe cei mici cu trei piese, „Poți spune orice”, „Strada ta” și „Pe ape”.

Cei cinci membri ai trupei au oferit autografe copiilor, s-au fotografiat cu ei, apoi au primit din partea Ramonei Farcău eșarfe cu Iris și Olympic RFH, plus un tricou de colecție, cu numărul 44, adică anii de activitate ai celebrei trupe.

„A fost o adevărată surpriză, mai ales că nu am mai făcut niciodată asta, să cântăm la un club sportiv de juniori. Ne place și handbalul, Ramona Farcău reprezintă un etalon în sportul românesc și este extraordinar ceea ce a realizat cu acești copii. Am vrut să demonstrăm că rock-ul își are locul oriunde și în sport și în orice activitate. M-am bucurat foarte mult când am văzut că un copil a cântat cu noi piesa Strada ta, știa toate versurile. A fost impresionant pentru noi”, a declarat Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris.

„Pentru noi a fost o onoare să îi avem invitați, la antrenament, pe legendarii artiști de la Iris, care le-au oferit copiilor un spectacol unic live. Ne-am dorit Iris, pentru că reprezintă un reper în muzica românească de calitate, încântându-ne cu acordurile lor de aproape jumătate de secol. În plus, vrem ca cei mici să aibă acces la modele autentice, care să îi inspire în viață”, a completat Ramona Farcău, după ce toți copiii au solicitat ca în vacanță să meargă la un concert Iris.

Paula Ungureanu, model pentru viitori campioni

Pentru că manifestăm în mod constant preocupare pentru educarea sportivilor prin acces la modele de succes, am invitat-o pe Paula să vină în randul micuților handbaliști, să facă un antrenament și să le împărtășească câteva dintre secretele reușitei în viață. Cei mici au fost entuziasmați și au povestit toată săptămâna despre vizita Paulei. Mulțumim, Paula!

Evenimentul aniversar Olympic RFH – 1 an de activitate

Cel mai important eveniment al lunii Mai a fost aniversarea, pe 10 mai, a primului an de existență a clubului nostru. După primul an, Olympic RFH se mândrește că aproximativ 50 de copii se antrenează în cele două locații- Buftea și Școala 195 Hamburg și beneficiază de antremanent specific de handbal, dar și antrenament fizic și mental, într-un setup unic în peisajul sportului juvenil românesc.

Cuvintele Ramonei surprind esența proiectului, dincolo de cifre si rezultate 😊

Astăzi se împlinește 1 an de când ne trezim, zi de zi, la prima ora. De când avem portbagajul plin de mingi, apă și echipamente, de când nu avem niciun weekend liber, pentru că tot azi se împlinește 1 an de zile de când copiii minunați de la Olympic RFH ne încântă, zi de zi, cu energia lor, cu pasiunea lor pentru handbal, cu glumele lor inocente, făcându-ne cu adevarat fericiți.

Astăzi, ACS Olympic RFH împlinește primul an de existență și începem să privim spre viitor cu incredere și entuziasm!

 

Dacă vi s-a părut interesant, vă rugăm să vă abonați la Newsletter-ul nostru lunar pentru a fi la curent cu activitatea noastră ! Mulțumim 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *