De ce pleci? De ce ai mai rămâne?
14 octombrie 2021
Alexandra Badea a fost convocată de urgență la echipa națională
5 decembrie 2021
De ce pleci? De ce ai mai rămâne?
14 octombrie 2021
Alexandra Badea a fost convocată de urgență la echipa națională
5 decembrie 2021

Handbalistul Luca Preotu a fost cedat sub formă de împrumut la CSS Steaua

Luca Preotu, jucatorul clubului Olympic, reprezentat de compania RFH Sports & Management, a fost cedat sub forma de imprumut catre CSS Steaua.

Nascut pe 07 iulie 2005, jucatorul care evolueaza atat pe postul de inter, cat si pe cel de extrema dreapta, a schimbat echipa, semnand cu CSS Steaua. Luca va face parte, pana in iunie 2022, din echipa de juniori 2 masculin a clubului Steaua si va fi antrenat de catre Alexandru Dia, antrenor federal de juniori.

„Consider ca schimbarile sunt benefice in viata unui sportiv si trebuie privite ca adevarate provocari. In ultima vreme m-am maturizat mult si am tratat handbalul ca o alegere pe viata, astfel incat ma simt pregatit sa ma adaptez la noul club. Imi doresc sa aduc un plus echipei, sa raspund pozitiv increderii acordate de antrenor si sa crestem frumos impreuna. In acelasi timp, ii multumesc Ramonei pentru tot sprijinul si colegilor de la Olympic, alaturi de care am crescut pana acum.”
a declarat Luca la schimbarea colectivului.

„Luca a fost mereu un reper pentru echipa, prin seriozitatea si angajamentul total aratat la meciuri si la antrenamente, astfel incat, tinand cont si de varsta lui, mutarea la o alta echipa devenea o chestiune de timp. Am analizat impreuna optiunile si am considerat ca Steaua reprezinta alegerea cea mai buna pentru el. Ii dorim sa fie sanatos si sa puna umarul la ridicarea handbalului masculin. Credem in el si are tot sprijinul nostru pentru a ajunge acolo unde isi propune. Ii multumim domnului Alexandru Dia si le tinem pumnii celor de la Steaua in competitiile oficiale.” Ramona Farcau – Presedinte ACS Olympic RFH

Luca Preotu

Data nasterii: 07.07.2005, Bucuresti

Club: ACS Olympic RFH / CSS Steaua

Post: Extrema dreapta, Inter dreapta

Numar echipament: 6

Brat: stang


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *