Tudor Dorobantu a inceput sezonul european
4 martie 2019
Alexandra Badea convocata la lotul national Romania B pentru Baltic Handball Cup
24 martie 2019
Tudor Dorobantu a inceput sezonul european
4 martie 2019
Alexandra Badea convocata la lotul national Romania B pentru Baltic Handball Cup
24 martie 2019

Paula Ungureanu, ambasador de imagine al clinicii Brotac Medical Center

Suntem incantati sa anuntam stabilirea relatiei de parteneriat intre RFH Sports & Management si clinica Brotac Medical Center, in baza careia marea noastra campioana, Paula Ungureanu devine ambasador de imagine al clinicii medicale. Brotac Medical Center este una dintre cele mai cunoscute clinici din domeniul serviciilor medicale ce oferă, printre altele, servicii de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, masaj cu drenaj limfatic, masaj terapeutic pentru copii, băi galvanice și ultrasunete, atât de necesare în viața unui sportiv de performanță.

„Sportul și sănătatea merg mână-n mână, așa că am acceptat cu entuziasm propunerea de a deveni ambasador de imagine al clinicii. Ca sportiv de performanta, am considerat oportuna asocierea cu un brand din domeniul serviciilor medicale ce are ca obiectiv prevenirea afectiunilor medicale si setarea starii de bine, impartasind astfel valori comune cu cele dupa care m-am ghidat in intreaga cariera.

Recomand de fiecare dată clinica Brotac Medical Center, pentru că își propune să fie una din clinicile de top, din București, prin calitatea serviciilor si profesionalismul oferit pacientilor sai.” Paula Ungureanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *