Olympic - Interpsort
Parteneriat ACS Olympic RFH – INTERSPORT Romania
27 octombrie 2019
Parteneriat Olympic RFH – Servicii Salubritate Bucuresti
3 decembrie 2019
Olympic - Interpsort
Parteneriat ACS Olympic RFH – INTERSPORT Romania
27 octombrie 2019
Parteneriat Olympic RFH – Servicii Salubritate Bucuresti
3 decembrie 2019

Panterele olimpice au fost la concertul trupei IRIS

In primavara acestui an trupa IRIS a concertat acustic, in sala de handbal, unde se antreneaza micile pantere. Incantati de prestatia legendarilor rockeri, cei mici i-au intrebat cand vor fi invitati la un concert de-al lor, cu public. „Cu prima ocazie!” le-a spus liderul trupei, Nelu Dumitrescu. Asa ca weekendul acesta, panterele noastre au fost prezente la Circul Metropolitan Bucuresti, unde cei de la Iris, au sustinut concertul „Lumea toata e un circ”, un show total, plin de energie, sunet de calitate și spectacol de lumini! Panterele au fost pline de entuziasm, au cantat, au dansat, iar la final, au coborat pe scena, pentru a face o poza cu membri trupei IRIS.

„Concertul IRIS face parte din planul pe care il avem, pe termen lung, cu acesti copii.

Vrem sa le oferim alternative sanatoase de a-si petrece timpul, sa invete sa se bucure de experiente, impreuna, ca si grup si sa se identifice cu adevarate modele. Vor urma si alte activitati educative, pe care le vom organiza, in curand.” Ramona Farcau

„A fost o onoare pentru noi sa ii vedem in sala pe copiii de la Olympic, cantand piesele noastre si consideram ca schimbul de generatii este asigurat, prin prezenta copiilor la concertele noastre „. Nelu Dumitrescu (IRIS)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *