Mari Doiciu Gyorffy
Mari Doiciu Gyorffy este noul antrenor coordonator al echipelor de handbal ACS Olympic RFH
13 august 2019
Mari Doiciu Gyorffy
Interviu cu Mari Doiciu, antrenor coordonator Olympic RFH
7 septembrie 2019
Mari Doiciu Gyorffy
Mari Doiciu Gyorffy este noul antrenor coordonator al echipelor de handbal ACS Olympic RFH
13 august 2019
Mari Doiciu Gyorffy
Interviu cu Mari Doiciu, antrenor coordonator Olympic RFH
7 septembrie 2019

Newsletter luna IULIE

Tiberiu Subtirica

Dupa despartirea de Dacia Unirea Braila, Tibi s-a bucurat de o experienta inedita, aflandu-se in probe la clubul bulgar Ludogoret Razdgrad. Desi nu a fost pastrat in lotul echipei de peste Dunare, Tibi a luat contact cu lumea buna a fotbalului si a descoperit ce inseamna profesionalismul si conditiile de pregatire, la cele mai inalte standarde.

Alexandra Badea

In perioada 3-11 iulie Alexandra a participat la Campionatele Universitare, organizate in Polonia, sub coordonarea domnului Mihăilă și a doamnei Popescu Corina. Alexandra a jucat contra  Poloniei, a Croatiei si a Frantei, terminand turneul pe locul 6. Dupa aceasta experienta, a plecat in cantonamentul de la Cheile Grădiștei, de pe 11 iulie, pana pe 20. A urmat apoi, o serie de meciuri amicale cu echipa CSM Ramnicu Valcea, contra echipei Rapid (scor 42:25 in primul meci si 34-18, in cel de-al doilea meci). A urmat apoi turneul amical Cupa Vâlcii, turneul din Muntenegru ( Brest – SCM Ramnicu Valcea 35 – 34, Astrakhanochka – SCM Ramnicu Valcea 27-27, Buducnost – SCM Ramnicu Valcea 33-27, Buducnost – SCM 28-19), turneul de la Sânnicolau Mare (FTC- SCM 32-33) si cel din Ungaria ( Bekescsabai- SCM 27-27;  Jagodina-SCM 16-27).

Tudor Dorobantu nu a avut timp de odihna! In perioada 30 iunie – 14 iulie a participat la doua concursuri internationale, in Franta, pentru a fi in forma maxima la cel mai important concurs al anului, Campionatul Mondial, de la Krusevo – Macedonia.

Paula Ungureanu

Dupa despartirea de CSM Bucuresti Paula Ungureanu a semnat cu Rapid Bucuresti!

„Am acceptat cu entuziasm să îmbrac tricoul vișiniu pentru tradiția pe care o are în spate, pentru istoria clubului Rapid, pentru minunații suporteri, pe care ii astept sa susțină echipa, umplând pana la refuz sala din Giulești și pentru ca de-a lungul carierei mi-au placut si am acceptat mereu provocările. Hai, Rapid! Hai, România!” a declarat Paula la semnarea contractului.

Olympic RFH

Panterele de la Olympic au fost plecate doua saptamani in cantonamentul de vara, organizat la Campina. Prima grupa, cea a baietilor a plecat pe 14 iulie, iar cea a fetelor, pe 21. S-au pregatit intens, au jucat handbal, s-au implicat in activitati de teambuilding, s-au relaxat la piscina, au participat la sesiunile de pregatire mentala si au invatat sa se descurce, departe de parinti. Baietii s-au bucurat si sesiunea cu caracter inspirational sustinuta de Tudor Dorobantu, care i-a vizitat pe copiii nostri in cantonament, aflandu-se pe drumul de intoarcere de la Brasov, unde a participat la antrenamente specifice.

 

   

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *