Vara Bookster s-a incheiat!
31 august 2021
Anritsu Solutions Romania continua alaturi de clubul Olympic RFH
4 octombrie 2021
Vara Bookster s-a incheiat!
31 august 2021
Anritsu Solutions Romania continua alaturi de clubul Olympic RFH
4 octombrie 2021

Luca Preotu, sportivul ACS Olympic, a semnat cu RFH Sports & Management

Dupa ce handbalista Bianca Grigore a deschis drumul sportivilor de la Olympic care semneaza cu RFH Sports & Management a venit si randul unui reprezentant al handbalului masculin sa isi asocieze imaginea cu compania de management sportiv. Astfel, Luca Preotu devine primul sportiv din cadrul echipelor masculine ale clubului ACS Olympic care va fi reprezentat de compania RFH Sports & Management.

Nascut pe 07.07.2005, Luca a pus mana pentru prima data pe mingea de handbal in cadrul clubului ACS Olympic RFH, in 2018, legandu-si totodata numele de inceputul activitatii clubului. In tot acest timp a dat dovada de multa pasiune, ambitie, dorinta de munca, devenind un model pentru toti ceilalti colegi din cadrul clubului.

„Sunt foarte fericit si emotionat totodata, avand in vedere faptul ca am semnat primul meu contract important, in calitate de sportiv. O semnificatie speciala o are faptul ca acest contract este semnat cu cei care imi sunt alaturi de cand am inceput sa practic handbalul, m-au sustinut si indrumat in cariera, contribuind efectiv la formarea mea ca sportiv. Faptul ca au ales sa merg alaturi de ei si in proiectul RFH Sports & Management ma onoreaza si in acelasi timp ma si responsabilizeaza, transformandu-ma intr-un sportiv matur, orientat spre performanta.” a declarat Luca Preotu la semnarea contractului cu RFH Sports & Management.

„Semnarea contractului cu Luca se inscrie pe linia pe care am comunicat-o din momentul in care am renuntat la cariera sportiva si m-am dedicat cresterii viitorilor handbalisti, aceea de a contribui si sustine sportivii cu potential. Inca de cand a inceput handbalul, Luca a devenit un reper pentru colegi, prin modul in care se dedica la antrenamente si pentru progresul uimitor pe care l-a facut, intr-un timp foarte scurt. Ii dorim sa fie sanatos si sa puna umarul la ridicarea handbalului masculin romanesc. Succes, Luca!” Ramona Farcau – General Manager RFH Sports & Management

Luca Preotu

Data nasterii: 07.07.2005, Bucuresti

Club: ACS Olympic RFH

Post: Extrema dreapta

Numar echipament: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *