Asociatia Club Sportiv Olympic RFH este un proiect ambitios care a luat nastere la initiativa fostei handbaliste, Ramona Farcau. Prin acest proiect ne propunem sa oferim o alternativa serioasa, in vederea dezvoltarii armonioase a copiilor, promovand conceptul de educatie prin sport.

Proiectul se adreseaza copiilor plini de energie, pasionati de sport, dornici sa se integreze intr-un colectiv prietenos, in cadrul caruia vor descoperi mereu lucruri noi. Dincolo de bucuria practicarii jocului de fotbal, copiii vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personala, activitati de teambuilding, menite sa le modeleze personalitatea. Ne propunem sa contribuim la formarea si pregatirea copilului, atat in planul dezvoltarii sportive, cat si in planul reusitei personale.

Incepand cu data de 14 octombrie 2019 vom extinde proiectul, prin inaugurarea sectiei de fotbal.

Ne adresam copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 11 ani care doresc sa fie initiati in tainele fotbalului. Staful tehnic va fi coordonat de fostul fotbalist Stelian Stancu.

Consideram ca Stelian se potrivește perfect proiectului nostru, având educația și experiența necesară pentru a deveni model pentru copiii noștri.

Stelian Stancu a jucat 4 ani la Sportul Studențesc, în perioada 2002-2006, a fost transferat la Steaua, fiind apreciat pentru meciul din Champions League, disputat pe Santiago Bernabeu, împotriva echipei Real Madrid. A ajuns la Poli Timișoara, unde a impresionat în două dintre cele mai bune sezoane ale echipei, apoi a mai jucat la FC Brașov, în Kazahstan, la Khazar Lankaran, FCM Tg. Mureș si Academica Argeș.

Informatii utile

Abonamentul include

 • 12 sesiuni de antrenament pe luna
 • Pregatire psihologica
 • Dezvoltare personala / team building
 • Suport tehnic pentru antrenament
 • Echipament personalizat
 • Sesiuni de comunicare cu parintii

Ce este necesar

 • Pentru inscrierea copilului este necesara prezentarea unei adeverinte eliberate de medicul de familie, prin care se mentioneaza faptul ca persoana este apta pentru practicarea sportului.

Cum procedam

 • Abonamentul se achita in avans, pentru o perioada de o luna.
 • Costul abonamentului este 250 lei / luna
 • Abonamentul este valabil pentru o perioada de cel putin 6 luni, pentru a beneficia de pachetul complet de servicii.
 • Plata se face prin virament bancar in contul ASC Olympic RFH (IBAN: RO27BTRL RONCRT 0PC 2262501, deschis la Banca Transilvania) sau numerar.
 • Informații suplimentare la telefon 0735 193 439

Unde ne desfasuram activitatea

 • Activitatile se vor desfasura la baza RAU SPORT CENTER, Sector 1, Șoseaua Străulești 4-6, București
 • Durata sesiunilor este de 90 minute: luni, miercuri, vineri.


FORMULAR DE INSCRIERE

  Date parinti

  Nume prenume tata:*

  Nume prenume mama*

  Domiciliu/adresa de corespondenta*

  Telefon*

  E-mail*

  Date copil

  Nume prenume*

  Data nasterii*

  Inaltime*

  Greutate*

  Institutie de invatamant*

   

  Subsemnatul [...], in calitate de parinte declar pe propria răspundere că fiul/ fiica mea este apt/a pentru sport (conform adeverinței medicale anexate) și că nu sufera de boli ale sistemului nervos, boli psihice grave, boli de inimă sau de alte afecțiuni care implică riscuri pentru sănătate în cazul depunerii de efort fizic susținut și/sau intens. Încălcarea acestui angajament exonerează Asociația Club Sportiv Olympic RFH de orice responsabilitate.

  De asemenea, declar ca inteleg sa îl instruiesc pe copilul meu să coopereze și să respecte toate instrucțiunile si toate normele de conduita publica, in cadrul activitatilor desfasurate de ACS Olympic RFH.

  In calitate de parinte acord dreptul irevocabil și nerestricționat reprezentanţilor ACS Olympic RFH de a folosi, reproduce și publica fotografiile sau materialele video ale copilului meu, din timpul activitatilor desfasurate, in cadrul programului de lucru, inclusiv imaginea acestuia și asocierea cu publicațiile, pagina web sau de facebook ale ACS Olympic RFH, fara nicio pretentie, de orice natură, în legătură cu utilizarea materialelor mai sus menționate.

  Semnatar (parinte)

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

   

  Toate informațiile și datele personale furnizate prin acest formular vor fi tratate ca informații confidențiale, neputând fi transmise către terți fără acordul explicit al semnatarilor.